Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Next - Tech - 6 Nëntor 2018 - Show - Vizion Plus

VizionPlusAlbania
VizionPlusAlbania
last year|0 view
http://www.vizionplus.tv https://www.facebook.com/nextvizionplus https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/Next_VizionPlus {ch13}Emisioni Next eshte nje emision i cili bazohet mbi informacionin, te rejat dhe gjithcka qe eshte terheqese per te rinjte e sotem dhe qellimi i tij eshte argetimi, informimi dhe edukimi. Next eshte nje risi ne televizionet shqiptare pasi do trajtohet ndryshe ne skenar, xhirim, prezantim dhe ne rubrikat qe permban.

Browse more videos