Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Të dielën, ora 20:15 në Exclusive, “Demonët e Kuq” të Kadaresë, Pjesa e dytë

Top Channel Albania
Top Channel Albania
10 months ago|7 views
Ismail dhe Elena Kadare vijnë në një rrëfim për poemën që tronditi jo vetëm një grup kritikësh në gazetën ?Drita? në vitet 70?, por edhe vetë diktatorin. Në mesditë byroja politike u mblodh, vuri alarmin përmes letrave drejtuar anëtarëve të Komiteti Qendror të asaj kohe, por trazoi edhe jetën e çiftit të shkrimtarëve.
Të dielën, ora 20:15 në Exclusive, ?Demonët e Kuq? të Kadaresë, vjersha reaksionare që tronditi Enver Hoxhën. Pjesa e dytë