Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Para greke dhe në Shkup; Mediat në Maqedoni heshtin - Top Channel Albania - News - Lajme

Top Channel Albania
Top Channel Albania
last year|0 view
Heshtje në Maqedoni për çështjen e financimit nga Greqia të portaleve. Mediat në vend janë fokusuar te ndryshimet e emrit, ndërkohë që financimi i portaleve pritet të ndajë edhe më shumë opinionin publik dhe politik në vend.

Browse more videos