Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Mendja e sëmurë që merr jetë, psikologët: Familjarë, mos neglizhoni rastet

4 months ago0 views

Autori që shkaktoi tragjedinë një ditë më parë në Vlorë, përkufizohet si rast me çregullime të shëndetit mendor, por i pa diagnostikuar dhe i pa trajtuar thonë psikologët që sipas tyre të tille ka shumë në shoqërinë shiptare.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Mendja e sëmurë që merr jetë, psikologët: Familjarë, mos neglizhoni rastet
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/x6rupr2" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above

Report this video

Select an issue

Embed the video

Mendja e sëmurë që merr jetë, psikologët: Familjarë, mos neglizhoni rastet
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/x6rupr2" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above