Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Ora News - Rritet numri i turistëve në Fier

3 months ago0 views

Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT
Numri i turistëve që frekuentojnë plazhet e qarkut Fier është rritur ndjeshëm.

E njëjta situatë dhe gjithashtu vizitoreve te huaj e vendas ne parqet arkeologjike Bylis e Apoloni.

Prefekti i qarkut Fier Baki Bala ne sezonin turistik tashme te nisur prej disa muaj ne qarkun fier ka deklaruar se vlerat e njohura arkeologjike të Apolonisë dhe Bylisit kane rritur numrin e vizitoreve te huaj dhe vendas.

Krahasuar me vitin pararendës ka një rritje me 20% me shume e cila është matur sipas te dhënave të vetë parqeve arkeologjike ku mesatarisht çdo ditë numërohen nga 300 -600 vizitorë.

Rritje te frekuentuesve dhe pushuesve jane evidentuar edhe ne plazhet qe ndodhen përgjatë gjithë vijës bregdetare te qarkut fier prej 48 km, si në Divjak, Bedat, Seman, Darëzezë, e Pish Poro!!

Masat e mara ne garantimin e higjienës, ujit të pijshëm energjisë elektrike dhe mirëmbajtjes infrastrukturës rrugore kane sjelle edhe një.

rritje të frekuentuesve dhe pushuesve vendas ne këto plazhe qe njihen për vlerat kurative të rërës se pasur me jod! Çdo ditë në plazhet e qarkut Fier frekuentohen nga mijëra pushues!

Për më shumë lexoni në: http://oranews.tv/article/rritet-numri-i-turisteve-ne-fier

Report this video

Select an issue

Embed the video

Ora News - Rritet numri i turistëve në Fier
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/x6ruiqs" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above

Report this video

Select an issue

Embed the video

Ora News - Rritet numri i turistëve në Fier
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/x6ruiqs" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above