Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Report TV - Aksident në rrugën e Kombit, fluks makinash në Morinë

4 months ago0 views

TXG8MkagApxY704

Report TV

Kukës- Fundjava ka sjellë një fluks makinash në Morinë, si pasojë e ngarkesës në rrugën e Kombit dhe një përplasjeje të tre automjeteve me targa të Kosovës.

Fatmirësisht nga përplasja nuk ka pasoja në njerëz por vetëm dëme materiale.

10 ditëshi i parë i gushtit ka patur fluks të lartë lëvizjesh të automjeteve në rrugën e Kombit dhe në doganën e Morinës.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Report TV - Aksident në rrugën e Kombit, fluks makinash në Morinë
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/x6ru7cv" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above

Report this video

Select an issue

Embed the video

Report TV - Aksident në rrugën e Kombit, fluks makinash në Morinë
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/x6ru7cv" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above