Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Report TV - Masakra e Selenicës, flet gjyshi i autorit: Pashë trupat e nipërve, nuk dija ç’flisja

4 months ago0 views

TXG8MkagApxY704

Report TV

Për ?Report Tv? ka folur gjyshi i autorit të masakrës së Selenicës, Kujtim Zykaj, i cili është shprehur se nuk ka pasur debate me të vëllain e vetëm që nipi i tij ekzekutoi me kallashnikov.

Sipas tij, Ritvani ka ngrënë drekë, ka pirë vetëm një birrë dhe ka ikur të çelë bagëtitë, deklaratë kjo që hedhë poshtë pretendimet se autori ka qënë nën efektin e alkoolit.

Nuk dija nga të veja. Flisja dhe ulërisja kot. Nuk dija kë ka goditur të parin. Erdha tek byrazeri e gjeta përmbys. E rregullova, gjeta dhe gruan i ujdisa. Pastaj gjeta nuset. Të tërë i gjeta përjashta. Pastaj shkoj tek nipolli i vogël, aty ishte kuja më e madhe se ai është vrarë vetë i katërt. Ajo qe më kujë e zezë. Nuk kemi pasur debate, ne dy vëllezër jemi. Ai piu një birrë në tavolinë dhe tjetrën e mori me vete. Tha do iki të çel dhentë. Dy djemtë me nusen janë në polici. Do të shkoj në varrim.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Report TV - Masakra e Selenicës, flet gjyshi i autorit: Pashë trupat e nipërve, nuk dija ç’flisja
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/x6ru4vw" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above

Report this video

Select an issue

Embed the video

Report TV - Masakra e Selenicës, flet gjyshi i autorit: Pashë trupat e nipërve, nuk dija ç’flisja
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/x6ru4vw" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above