Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Ndryshon ligji për koncesionet - News, Lajme - Vizion Plus

VizionPlusAlbania
VizionPlusAlbania
last year|1 view
http://www.vizionplus.tv
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://instagram.com/vizionplustelevizion
https://twitter.com/VizionPlusTV
Pas kritikave të Fondit Monetar Ndërkombëtar, qeveria do të heqë dorë nga koncesionet me propozim të pa kërkuar, një prej kauzave kryesore të opozitës kohët e fundit.Vete kreu i komisionit Erjon Brace ka deklaruar se është kundër kësaj praktike, ndaj dhe në shtator pritet që ligji për koncesionet të ndryshojë me qëllim anulimin e kësaj procedure, e cila nuk dihet se kur do të hyjë në fuqiQeveritë në vitet e fundit kanë dhënë qindra koncesione me propozim të pa kërkuar si për shfrytëzim të pasurisë publike ashtu edhe në shërbime, të cilat janë kaluar mes debatesh të forta politike. Së fundmi opozita këmbëngul se qeveria i ka dhënë këto koncesione pa gare, pikërisht për t?i dhuruar ato tek klientët e saj.Këto debate u bënë në Komisionin Parlamentar të Ekonomisë, teksa Komisioni Prokurimit Publik kërkoi një shtesë strukture për të përballuar fluksin e punëve, por buxheti i shtetit nuk kishte më lekë për këtë vit.

Browse more videos