Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

GOL21 - 13 Korrik 2018 | Pj.1 - Talk Show - Vizion Plus

4 months ago0 views

http://www.vizionplus.tv
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://instagram.com/vizionplustelevizion
https://twitter.com/VizionPlusTV
Çdo mbrëmje ora 23:00 ne ?Gol 21?, për të gjithë të apasionuarit e futbollit gjithcka ndodh në Rusi me profesionalizëm dhe me një panel emrash nga më të spikaturit në vend, përvec protagonistëve të vjetër të sportit në ekranin e Vizion Plus si Andi Nuraj dhe Lirim Zalla.

Report this video

Select an issue

Embed the video

GOL21 - 13 Korrik 2018 | Pj.1 - Talk Show - Vizion Plus
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/x6om7ou" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above

Report this video

Select an issue

Embed the video

GOL21 - 13 Korrik 2018 | Pj.1 - Talk Show - Vizion Plus
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/x6om7ou" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above