Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Ne Shtepine Tone, 12 Korrik 2018, Pjesa 4 - Frutat e pyllit

4 months ago0 views

Kemi udhëtuar drejt bjeshkëve të Fushë Arrëzit, ku në mbi 1400 m nga niveli i detit kemi mbledhur fruta pylli. Gjatë udhëtimit tonë në mbledhjen e boronicave, mjedrave dhe dredhëzave na ka shoqëruar grumbulluesi Agustin Prendi ku na tregoi se mbledhja e frutave të pyllit është një mënyrë jetesë për banorët e zonës. Pas mbledhjes kemi ndjekur nga afër procesin e përpunimit por gjithashtu edhe receta me këto produkte. Na ndiqni në udhëtimin tonë!

http://top-channel.tv/programe/neshtepinetone/

Report this video

Select an issue

Embed the video

Ne Shtepine Tone, 12 Korrik 2018, Pjesa 4 - Frutat e pyllit
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/x6of1qy" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above