Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Pasdite ne TCH, Elinara Shehu ne njeh me Estel, 11 Korrik 2018, Pjesa 1

4 months ago2 views

Tema: Elinara Shehu: Kur vajzat te behen shoqe.
- Sot ne Pasdite ne Top Channel Elinara Shehu dhe vajza e saj Estel tregojne marredhenien nene e bije dhe afeksionin familjar per muziken. Elinara, tregon dashurine per kengen qe kur ishte femije dhe mundesine e munguar si pasoje e problemeve me biografine.
Te ftuar: Elinara Shehu, Estel

http://top-channel.tv/programe/pasditenetopchannel/

Report this video

Select an issue

Embed the video

Pasdite ne TCH, Elinara Shehu ne njeh me Estel, 11 Korrik 2018, Pjesa 1
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/x6oeyy3" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above