Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Vizioni i pasdites - Prapaskenat dhe emocionet Pj.1 - 10 Prill 2018 - Show - Vizion Plus

VizionPlusAlbania
VizionPlusAlbania
last year|0 view
http://www.vizionplus.tv
https://facebook.com/VizionPlusTV
http://twitter.com/VizionPlusTv
Temat më të nxehta të aktualitetit do te jene cdo dite pjese e programit, sikunder nuk do te mungojne nga ana tjetër bisedat me personazhe të dashur të ekranit, stili i jetes të se cilëve merret si nje model qe duhet ndjekur nga shikuesit.

Browse more videos