Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Report TV - Flamur Nokën e përzënë nga Tregu i Medresesë: Shkoi ora 12:00, liro punën

Report TV
Report TV
last year|0 view
Aministratori i Tregut të Medresesë ka kërkuar largimin e deputetëve të PD nga tregu ku po zhvillohej protesta një orëshe duke mbyllur qepenët kundër përfshirjes në skemën e TVSH-së.

Teksa ora po shënonte 12:00 ai i ka kërkuar deputetit Flamur Noka të largohej pasi tregu do riniste punën normalisht.

Debati te Tregu i Medresesë:

Administratori i tregut të Medresesë: Shko ora 12:00, duhet të lironi punën në treg.

Flamur Noka: Largohu ti nga këtu...

Administratori i Tregut të Medresesë: S?më largon dot ti nga puna ime...kjo është puna ime.

Flamur Noka: Ju i bëni presion dhe iu merrni paratë tregtarëve, prandaj nuk doni që të jemi këtu. Vijnë tatimet dhe i kërcënojnë.

Administratori i Tregut të Medresesë: Nuk është e vërtetë. Politikanët të bëjnë politikë në Kuvend.

Agron Kuliçaj: Vazhdo rrugën, shko dhe merr paratë e Edi Ramës atje.

Browse more videos