Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Ahmetaj shpjegon skemën e TVSH - News, Lajme - Vizion Plus

VizionPlusAlbania
VizionPlusAlbania
last year|0 view
http://www.vizionplus.tv
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://instagram.com/vizionplustelevizion
https://twitter.com/VizionPlusTV
Pak minuta përpara nisjes se protestës se opozitës me biznesin e vogël, Ministri i Financave dhe Ekonomisë Arben Ahmetaj, doli përpara mediave per te shpjeguar uljen e pragut te TVSH, duke hedhur poshtë te gjithe zërat per rritje çmimesh.
Madje Ahmetaj ishte edhe me i ashpër, kur u shpreh se ka qene qeveria e Partisë Demokratike qe ka ndërmarre kete hap.Per kreun e financave jane vetëm 9900 biznese qe do te hyjne ne kete skeme dhe se qëllimi i saj nuk eshte te goditet biznesi i vogël.
E ne fund Arben Ahmetaj kishte dhe nje mesazh per te gjithë bizneset e vogla.

Browse more videos