il y a 5 ans

Camping Fréjus - Sandaya Riviera d'Azur - Saint Aygulf - Camping Côte d'Azur - Var - NL

Sandaya
Maak een videotour en ontdek camping Sandaya Riviera d'Azur in Saint-Aygulf, in de regio Provence-Alpes-Côte d'Azur (PACA).
U vindt Camping Sandaya Riviera d'Azur niet ver van Fréjus in de Var, op 4 km van de stranden met fijn zand en de calanques. De camping beschikt over een 530 m² groot aquapark met een verwarmd zwembad, 5 zwembassins, lagunes en glijbanen waar uw kinderen ongetwijfeld veel waterpret zullen beleven. De grootste kinderen kunnen genieten van de nevelsproeiers aan de rand van het zwembad. Het animatieteam van Camping Sandaya Riviera d'Azur organiseert ook een groot aantal wateractiviteiten en shows, en biedt een programma met uiteenlopende activiteiten voor uw kinderen en tieners aan. U kunt verblijven in verschillende typen comfortabele en goed uitgeruste cottages, stacaravans en lodgetenten op palen of op een kampeerplaats.
Laat u voor een vakantie op het ritme van de cicadenzang aan de Côte d'Azur verleiden tot een verblijf op 5-sterren camping Sandaya Riviera d'Azur.

Sandaya-campings: campings naar uw hart!

Kijk voor meer informatie op de website van Sandaya: https://www.sandaya.nl/onze-campings/riviera-d-azur

Vidéos à découvrir

Vidéos à découvrir