Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Casillas elsírta magát a sajtótájékoztatón / Casillas starts to cry at Real Madrid press conference

Football Spotlight
Football Spotlight
last year|5 views
Elkezdte beszédét, de nem sokáig tudta folytatni Iker Casillas. A Real Madrid labdarúgócsapatától távozó kapus sajtótájékoztatót tartott, de már az első másodpercekben elcsuklott a hangja.

„Ez sportpályafutásom legnehezebb napja – mondta Casillas, miután könnyeit nyelve szóhoz jutott. – Nemcsak labdarúgóvá, hanem emberré is nevelt ez a klub, és ezért nagyon hálás vagyok. Minden edzőmnek, minden velem dolgozó edzői stábnak köszönök mindent, nagyon sokat tanultam mindegyiküktől. Remélem, a madridiak, a szurkolók nemcsak jó vagy rossz kapusként őriznek meg az emlékezetükben, hanem jó emberként is.

Casillas – aki beszéde közben egyedül, mondhatni magára hagyatottan ült az emelvényen – megköszönte a jelenlévőknek, hogy ezen a speciális napon vele töltik az idejüket, és megköszönte új klubjának, a Portónak is a bizalmat.
„Sok oka van annak, miért a Portóban folytatom. Először is új csapatom edzője egyértelművé tette, hogy lelkesen vár. Meggyőzött a klub elkötelezettsége, sikeréhsége is. Mindent el fogok követni annak érdekében, hogy ne okozzak csalódást, és hogy olyan sok trófeához segítsem hozzá a csapatot, amennyihez csak lehetséges.”
A 162-szeres spanyol válogatott kapus hozzátette: bár mostantól a Porto játékosa, nem búcsúzik örökre, nem szakad ki a Real Madrid családjából.
„Biztos vagyok abban, hogy a jövőben találkozunk még. Szóval nem köszönök el, mert ez nem életre szóló búcsú. Remélem, hamarosan újra élvezhetjük egymás társaságát. Addig is, bármerre járok a világban, azt kiáltom: Hala Madrid!”

Browse more videos