Banjir yang melanda Terengganu turut menjadi sumber rezeki kepada penduduk setempat.
Di Kampung Banggol Tuan Muda,Kuala Terengganu deretan gerai menjual pelbagai jenis ubi menjadi pilihan masyarakat tempatan. Dalam pada itu pengguna jalan raya di Jalan Rantau Panjang-Pasir Mas dapat melihat peniaga ikan darat tumbuh seperti cendawan dengan menjual hasil tangkapan mereka.
peniaga, Fakrulrazi Ismail, berkata tangkapan ikan seperti haruan, sepat dan kepal adalah antara ikan yang diperolehi semasa musim banjir ini.
Sila layari http://www.astroawani.com untuk berita selanjutnya
Visit http://www.astroawani.com for more news
Astro AWANI LIVE http://www.astroawani.com/videos/live Subscibe to NJOI AWANI https://www.youtube.com/njoiawani Follow us on Website http://www.astroawani.com Like us on Facebook https://www.facebook.com/astroawani Follow us on Twitter https://twitter.com/501Awani Follow us on Instagram http://instagram.com/501awani