Ataşehir Kitap Şenliği başladıİSTANBUL - Anadolu Yakası'nın en büyük kitap şenliklerinden Ataşehir Kitap Şenliği'nin bu yıl 2'ncisi gerçekleşiyor.
Ataşehir Kitap Şenliği başladı
İSTANBUL - Anadolu Yakası'nın en büyük kitap şenliklerinden Ataşehir Kitap Şenliği'nin bu yıl 2'ncisi gerçekleşiyor. Gerçekleşen şenliğe katılan başta öğrenciler olmak üzere katılımcılar; onlarca yazar, yayınevi ve binlerce kitapla buluştu.
Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün öncülüğünde düzenlenen, organizasyonunu Eğitimevi'nin üstlendiği bu sene 2'ncisi gerçekleşen Ataşehir Kitap Şenliği başladı. Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, şenlikle ilgili, "Yaklaşık 200 bin eser, 200'e yakın yayınevi, onlarca yazar ve sanatçımız, çok sayıda katılımcılar bizim için çok heyecan verici bir etkinlik. Ama sizinle asıl paylaşmak istediğim bizim için heyecan verici olan çalışmamız ise 'Çınarın Gölgesinde' projemiz' diyerek Ataşehir eğitim ailesi olarak bizim hayalimiz.
http://haberler.com/atasehir-kitap-senligi-basladi-10124128-haberi/
Yorumlar