Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Wake Up, 19 Qershor 2017, Pjesa 2 - Top Channel Albania - Entertainment Show

Top Channel Albania
Top Channel Albania
2 years ago|1 view
Tema: Vitin e fundit, vetëm emra të huaj! Në Shqipëri dhe në Kosovë po ?humbasin? emrat shqiptarë
Te ftuar: Blerina Gjoka, Edlira Çepani
Lidhje me Skype: Albatros Rexhaj

Browse more videos