Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Fushata, Nikolla: Do realizojmë reformat - Top Channel Albania - News - Lajme

last year0 views

Në një takim me përfaqësues të bizneseve të Lezhës, kryesuesja e listës së Partisë Socialiste për këtë qark, Lindita Nikolla ka theksuar se ata janë partner i rëndësishëm për qeverinë dhe se mbështetja për ta do të vijojë dhe në mandatin e ardhshëm.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Fushata, Nikolla: Do realizojmë reformat - Top Channel Albania - News - Lajme
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x5t0047" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above