Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

PD: KQZ të ndryshoje emrin e Aleancës Popullore për Drejtësi - News, Lajme - Vizion Plus

last year0 views

http://www.vizionplus.tv
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://twitter.com/VizionPlusTV
Pa nisur ende fushata zgjedhore, Partia Demokratike i është kundërvënë një tjetër force të djathtë politike, Aleancës Popullore për Drejtësi, duke kërkuar nga KQZ-së të vendosë ndryshimin e emrit të saj. Kryetari APD-së Bilal Kola thotë se baza ligjore mbi të cilin ngrihet pretendimi, nuk mund të merret në konsideratë, pasi si germat nistore ashtu edhe logo e partisë, nuk kanë asnjë ngjashmëri me emrin dhe logon e PD-së.Kola kujton se të njëjtën përpjekje PD ka bërë edhe në vitin 2001 me PDR-në, partinë që drejtohej nga Genc Pollo. Porse nuk pati sukses. Duke shprehur sekpticizmin ndaj një vendimi të drejtë nga ana e KQZ-së, Kola thotë se nëse do i jepet të drejtë PD-së, APD do vijojë procesin gjyqësor, madje duke iu drejtuar edhe kancelarive ndërkombëtare.Aleanca Popullore për Drejtësi, është një ndër forcat politike, e cila është regjistruar si garuese në zgjedhjet politike, ku do të përfaqësohet me listën e saj të kandidatëve për deputetë.

Report this video

Select an issue

Embed the video

PD: KQZ të ndryshoje emrin e Aleancës Popullore për Drejtësi - News, Lajme - Vizion Plus
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x5szzyd" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above