Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Report TV - Hado:Do falen kamatëvonesat e të vetëpunësuarve,paguani principalin

last year0 views

TXG8MkagApxY704

Report TV

Rreth 15 mld lekë është borxhi ndaj Institutit të Sigurimeve Shoqërore që të vetëpunësuarit në bujqësi nuk kanë paguar sigurimet.

Astrit Hado, drejtor i Institutit të Sigurimeve Shoqërore shprehet se ligji në fuqi që fal kamatvonesat, detyron të vetëpunësuarit që të paguajnë principalin.

?Janë falur kamatëvonesat dhe gjobat për kontributet e papaguara, por me kushtin që duhet të paguhet principali, kontributi i Sigurimeve Shoqërore, që pastaj t?u falen gjobat dhe kamatëvonesat. Sa i përket këtij ligji që e prek drejtpërsëdrejti Institutin e Sigurimeve Shoqërore ka të bëjë me të vetëpunësuarit në bujqësi të cilëve u falen kamatëvonesat që kanë kushtin për principalet?, tha ai.

Nga ana tjetër Hado, iu bën thirrje ish punonjësve të naftës që të mos iu drejtohen zyrave të ISSH-së, pasi ligji për statusin e minatorin është ende në fazën e miratimit të vendimeve ligjore dhe akteve për zbatimin e tij.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Report TV - Hado:Do falen kamatëvonesat e të vetëpunësuarve,paguani principalin
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x5szzsi" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above