Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Report TV - Zbardhet platforma e PS për mandatin e dytë qeverisës

last year0 views

TXG8MkagApxY704

Report TV

?Shqipëria ka ndryshuar dhe vijon të ndryshojë. Shqipëria e vitit 2017 është shumë më e mirë, më e fortë dhe më e sigurt se Shqipëria e vitit 2013. Ne ndalëm krizën, rënien, kaosin, dëshpërimin dhe nisëm rimëkëmbjen, ndërtimin, rimodelimin ekonomik, konsolidimin e parametrave makroekonomikë e fiskalë dhe trajektoren pozitive të rritjes?.

Kjo është vetëm një frazë e programit elektoral që PS do të prezantojë në terren.

Në një dokument 35 faqe te siguruar nga Shqiptarja.com, PS sjell platformen e PS për mandatin e dytë qeverisës me 6 pika.

1. Shqipëria që duam
2. Nga një realitet i dhimbshëm
3. Në një Shqipëri të ndryshuar
4. Premtime të mbajtura
5. Premtime për të cilat po punojmë ende
6. Shqipëria jonë në vitin 2021 19 Ne jemi Partia Socialiste e Shqipërisë! Sepse e duam Shqipërinë dhe jemi këtu, në këtë parti, për Shqipërinë që Duam!

Report this video

Select an issue

Embed the video

Report TV - Zbardhet platforma e PS për mandatin e dytë qeverisës
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x5szznc" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above