Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Next - Speciale - Princeshat Disney më të pasura - 26 Maj 2017 - Show - Vizion Plus

last year0 views

http://www.vizionplus.tv
https://www.facebook.com/nextvizionplus
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://twitter.com/Next_VizionPlus
{ch13}Emisioni Next eshte nje emision i cili bazohet mbi informacionin, te rejat dhe gjithcka qe eshte terheqese per te rinjte e sotem dhe qellimi i tij eshte argetimi, informimi dhe edukimi. Next eshte nje risi ne televizionet shqiptare pasi do trajtohet ndryshe ne skenar, xhirim, prezantim dhe ne rubrikat qe permban.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Next - Speciale - Princeshat Disney më të pasura - 26 Maj 2017 - Show - Vizion Plus
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x5szzif" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above