Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Ora News – Shkodër, dy shkolla fonde 187 mijë euro për fëmijët e Amatriçes në Itali

last year1 views

Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Më shumë sesa për vlerën monetare të grumbulluar, nisma e nxënësve të 4 shkollave në Shqipëri në ndihmë të bashkëmoshatarëve të tyre në Amatricen e goditur nga tërmeti në Itali, është shenjë solidariteti që duhet promovuar.
Falë kontributit të fëmijeve janë grumbulluar 187 mijë euro, të cilat kanë shkuar për shkollat e ?Amatrices?. 2 nga shkollat e përfshirë në nismë ndodhen në qarkun e Shkodrës, ?Ndre Mjeda? dhe ?Prekë Gjoni? në Bajzë .
Ena Dani: Ne si qeveri nxënësish kemi ndihmuar dhe kemi bërë shumë mbledhje disa herë rresht për të parë se cila është ecuria dhe mbarëvajtjen tonë në lidhje me këtë rast.
Drejtoresha e shkollës Nevila Zhabjaku thotë se nisma erdhi pas një njoftimi të Ambasadës Italiane, por ky nuk është rasti i parë që nxënësit tregojnë solidaritet.
Nevila Zhabjaku: Qëllimi i kësaj mbledhje ishte të nxisnim fëmijët dhe ti shtonim idenë e vullnetarizmit të njerëzve që nuk i njohim, thjesht njerëz që kanë nevojë.

Për më shumë lexoni në: http://www.oranews.tv/vendi/shkoder-dy-shkolla-fonde-187-mije-euro-per-femijet-e-amatrices-ne-itali/

Report this video

Select an issue

Embed the video

Ora News – Shkodër, dy shkolla fonde 187 mijë euro për fëmijët e Amatriçes në Itali
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/x5szz9k" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above