Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Bashkë kundër terrorizmit, Shqipëria e Kosova intensifikojnë hetimet - News, Lajme - Vizion Plus

VizionPlusAlbania
VizionPlusAlbania
3 years ago|0 view
http://www.vizionplus.tv
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://twitter.com/VizionPlusTV
Shqipëria, Maqedonia dhe Kosova janë vendet me numrin me te madh te luftëtareve nga Ballkanit qe i jane bashkuar ISIS. Por tashmë realiteti ka ndryshuar. Në një intervistë për Vizion Plus, kryeprokurori i Kosovës thotë se prej një viti e gjysmë nuk ka shkuar asnjë qytetar në Lindjen e Mesme.?Ne kohen e fundit nuk ka shkuat asnjë kosovar ne vatrat e luftës ne Siri apo Irak. Ne kemi ngritur 28 aktakuza per 58 te dënuar dhe prej 1 vite e gjysme nuk ka shkuar asnjë kosovar ne lufte. Kosova ka bashkëpunon shume te mire me Shqipërine dhe fakti tregon se para disa muajsh prangosen disa shtetas ne Shqipëri, dhe ne Kosove te dyshuar se do te kryenin akte terroriste?.Më 11 qershor Kosova voton. Numri një i akuzës Aleksander Lumnezi shprehet i sigurt se institucioni i tij do të jenë në lartësinë e duhur për të mos ndryshuar vullnetin e qytetarëve.?Institucionet e drejtësisë se bashku me KQZ kane bere nje plan te veprimit per bere zgjedhje te mira dhe te drejta per qytetaret e Kosovës. Shpresoj qe do te respektohet vullneti i qytetareve tanë?.Ne ditën e dytë dhe e fundit e konferencës ndërkombëtare të organizuar nga prokuroria e përgjithshme u diskutua mbi luftën hundët krimit të organizuar, terrorizmit dhe krimit kibernetik.

Browse more videos