Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Ora News - Fier, trotuaret “pushtohen” nga fermerët-tregtarë

Ora News Lajme
Ora News Lajme
2 years ago|0 view
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Prodhimi i bollshëm me frutat e stinës ka bërë që fermerët e fshatrave të Fierit të dynden për ta shitur në qytet, duke pushtuar cepat e trotuarvë dhe kryqëzimet e rrugëve. Policia bashkiake e Fierit ka ndërhyrë për largimin e tyre me arsyetimin se ata u dëmtojnë punën tregtarëvë te rregullt.
Fermerët e fshatrave të Fierit pushtojnë trotuaret e palleteve në qytet, për të tregtuar frutat e stinës që tashmë kanë sezonin. Sasia e madhe e prodhimit ka bërë që fermerët të zënë çdo cep trotuari aop kryqëzimi për të ofruar frutat e ndryshme. Pas luleshtrydhes, tani ata tregtojnë qershinë, zerdelitë e kajsitë.

Për më shumë lexoni në: http://www.oranews.tv/vendi/fier-trotuaret-pushtohen-nga-fermeret-tregtare/

Browse more videos