Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Ora News - Motta: Prodhimi i kanabisit i konsiderueshëm. Vlerëson sekuestrimet

Ora News Lajme
Ora News Lajme
2 years ago|0 view
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Ish kreu i antimafias italiane në Leçe, Cataldo Motta thotë se situata e trafikut të drogës mund të thuhet se është nën kontroll dhe vlerëson skuadrën e përbashkët të hetimit që u ngrit në dhjetor.
I pranishëm në Tiranë në konferencën nderkombetare ?Qasjet e reja hetimore ndaj organizatave kriminale qe perdorin internetin?. Duke iu referuar të dhënave nga Guardia di Financa Motta thotë se prodhimi është në sasira të konsiderueshme por vlerëson shumë të mirë bashkëpunimin dhe sekuestrimin e sasirave të mëdha të ngarkesave me drogë

Për më shumë lexoni në: http://www.oranews.tv/vendi/motta-prodhimi-i-kanabisit-i-konsiderueshem-vlereson-sekuestrimet/

Browse more videos