Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Ora News – Kontrollo makinën pa radhë, SGS platformë për rezervimet online

Ora News Lajme
Ora News Lajme
3 years ago|1 view
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Datën, ditën, orën dhe vendin për të bërë kontrollin teknik të automjetit tuaj të gjithë qytetarët kanë mundësi të zgjedhin vetë. Kompania SGS që bën çertifikimin dhe testimin e mjeteve ofron në të gjithë Shqipërinë platformën e rezervimeve online. Përmes faqes zyrtare të SGS kontrolli i mjetit kalon nëpër proçedura të lehtësuara brenda pak minutave.
Të gjithëve ne na detyron ligji që një herë në vit të bëjmë një check up të shëndetit të automjetit tonë. Por të gjithë ne mund të zgjedhim se kur dhe ku duam të kryejmë kontrollin teknik të mjeteve në të gjithë vendin, pa u bërë protagonistë të radhëve të gjata në pritje duke, klikuar në www.automotivealbania.sgs.
Kompania SGS lider në botë në fushën e inspektimeve, testimeve e çertifikimeve mundëson lehtësim të proçedurave përmes platformës së re të rezevervimeve online.
Nëse niseni drejt pikave të kolaudimit të mjeteve pa prenotuar duhet të jeni të përgatitur se nuk do të arrini të kryeni kontrollin e mjetit. Përparësi kanë qyetarët që kanë rezevuar.

Për më shumë lexoni në: http://www.oranews.tv/vendi/kontrollo-makinen-pa-radhe-sgs-platforme-per-rezervimet-online/

Browse more videos