Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Next - Gossip - Thashethemet me te mira te ditës - 23 Maj 2017 - Show - Vizion Plus

VizionPlusAlbania
VizionPlusAlbania
2 years ago|0 view
http://www.vizionplus.tv
https://www.facebook.com/nextvizionplus
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://twitter.com/Next_VizionPlus
{ch13}Emisioni Next eshte nje emision i cili bazohet mbi informacionin, te rejat dhe gjithcka qe eshte terheqese per te rinjte e sotem dhe qellimi i tij eshte argetimi, informimi dhe edukimi. Next eshte nje risi ne televizionet shqiptare pasi do trajtohet ndryshe ne skenar, xhirim, prezantim dhe ne rubrikat qe permban.

Browse more videos