Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

7pa5 - Si do zbatohet marrëveshja? - 23 Maj 2017 - Show - Vizion Plus

VizionPlusAlbania
VizionPlusAlbania
3 years ago|0 view
http://www.vizionplus.tv
https://www.facebook.com/shtatepapese
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://twitter.com/VizionPlusTV

Si do zbatohet marreveshja? Ne studio me Premto Gogo - Koalicioni i vezhguesve vendore.
Format informativ i cili do tu sjelle cdo mengjes informacione te bollshme dhe utilitare per te nisur nje dite sa me mbare. Moderuar nga Pranvera Borakaj dhe Nolian Lole, ?7 pa 5? do te jete nje reviste e temave soft e jo vetem, duke orientuar vemendjen e audiences e duke synuar te nxise tek ajo reagimet lidhur me ngjarje apo dukuri pjese e jetes sone te perditshme...

Browse more videos