Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Ora News - Njëzet e pesë vite Kastrati group

Ora News Lajme
Ora News Lajme
3 years ago|0 view
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Në 25 vjetorin e krijimit Kastrati Group ka inaguruar showroom-in e Mercedes Benz si përfaqësues ekskluziv i kësaj firme prestigjoze në Shqipëri.
Investim prej 13 milionë euro, një dizanj bashkëkohor dhe teknologji e fjalës së fundit, e ka kthyer projektin në showroom-in më të madh në Ballkan.
Në këtë ceremoni madhështore të inagurimit morën pjesë personalitete të botës së medias, politikës dhe artit. Zv. presidenti i Kastrati Group, Leonard Kastrati tha se investimi ka bërë të mundur implementimin e standarteve të larta dhe bashkëkohore.

Për më shumë lexoni në: http://www.oranews.tv/vendi/njezet-e-pese-vite-kastrati-group/