Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Trump në Lindje e mesme: Takime të frytshme - Top Channel Albania - News - Lajme

Top Channel Albania
Top Channel Albania
3 years ago|0 view
Ditën e dytë dhe të fundit të ndalesës në Lindjen e Mesme, Donald Trump e ka fokusuar tek takimi me liderin e Autoritet Paletinez, Mahmoud Abbas, me shpresën se përballja mes dy udhëheqësve në Betlehem do të jetë, siç thotë vetë shefi i Shtëpisë së Bardhë, ?e frytshme dhe e dobishme?.

Browse more videos