Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Wake Up, 22 Maj 2017, Pjesa 3 - Top Channel Albania - Entertainment Show

Top Channel Albania
Top Channel Albania
3 years ago|8 views
Tema: ?Albanian Brass Festival? kthehet në traditë Artistë shqiptarë dhe të huaj koncerte për publikun shqiptar
Te ftuar: Ilir Kodhima, Gregory Jones

Tema: Mëngjes shqiptar Bio në Pedonale Tirana ndryshon pamje në Ditën Ndërkombëtare të Biodiversitetit
Lidhje LIVE: Malvina Gorreja, Bledar Kola, Ermira Kocu, Genti Krodhima

Tema: Zëri më i mirë shqiptar! Të pathënat e Klint Çollakut pas triumfit në ?The Voice?
Te ftuar: Klint Çollaku

Browse more videos