Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Veliaj: Transformimi i Tiranës, i dukshëm - Top Channel Albania - News - Lajme

Top Channel Albania
Top Channel Albania
2 years ago|0 view
Zona e Bregut të Lumit së shpejti do të ketë një kopsht, çerdhe, shkollë dhe një qendër të re sociale, të cilat do tu vijnë në ndihmë qytetarëve.

Browse more videos