Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

“GJENERAL & PLAYBOY”, PAK SPEKTATORË NË PREMIERË

Star Plus Tv
Star Plus Tv
2 years ago|4 views
Nën praninë e një publiku të paktë në numër, në teatrin ?Migjeni? u shfaq komedia ?Gjeneral & Playboy? me regji dhe skenar të Bujar Kapexhiut.

Interpretimi i Bujar Asqeriut, Natasha Selës, Muharrem Hoxhës e Suela Konjarit u prit mirë nga spektatori i pranishëm, por karriget bosh të teatrit e zbehën entuziazmin e aktorëve, të cilët nuk dinin se ku ta gjenin një fajtor për këtë gjë edhe po të donin. Reklamimi i pakët para premierës, duket se është arsyeja krysore që publiku shkodran humbi dilemat me të cilat përballet një general, i cili pushohet padrejtësisht nga puna dhe për këtë gjë merr guximin t?i shkruajë kryeministrtit. Pas shfaqjes, regjisori Kapexhiu dhe aktorët Sela e Hoxha falenderuan publikun e pranishëm për pritjen që i bëri komedisë ?Gjeneral & Playboy? ngjitet në teatrin ?Migjeni? me datat 5 dhe 6 prill, e më pas do të zhvillojë një tur në qytetet Durrës, Fier, Elbasan etj.

Browse more videos