Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Manjani: PD ngriti akuza të paqena - News, Lajme - Vizion Plus

2 years ago0 views

http://www.vizionplus.tv
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://twitter.com/VizionPlusTV
Nje dite pas miratimit te amnistisë ne Komisionin e Ligjeve, ministri i drejtësisë Ylli Manjani ka shprehur keqardhje që nuk u pranua edhe për ata te dënuar që janë në të sëmurë. Manjani ka deklaruar se janë ngritur alibira dhe akuza te paqena nga opozita.?Bëhet fjalë për 15 të dënuar me sëmundje malinje.Është vendi të them që ndihem i keqardhur nga diskutimet e djeshme në komisionet parlamentare për çështjen e mospranimit për të amnistuar të sëmurët me patologji malinje dhe që janë në faze terminale të konstatuara nga ky shërbim dhe të ngremë alibira dhe akuza të paqena unë këtë nuk e kam pranuar dhe skam ndërmend ta pranoj?.Një ditë më parë në Komisionin e Ligjeve opozita nuk ka qenë dakord që të amnistoheshin të sëmurët me patologji malinje. Duke folur nga Instituti i Mjekësisë Ligjore, Manjani tha se ky institucion është shumë i rëndësishëm dhe u beri thirrje gjyqtarëve dhe prokurorëve që të jenë më të vëmendshëm, pasi mjekësia ligjore, sipas tij, është pjese e shërbimit te investigimit.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Manjani: PD ngriti akuza të paqena - News, Lajme - Vizion Plus
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/x5cwdv3" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above