Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Mesditë - Arlinda Morava - Soprano - 21 Dhjetor 2016 - Lifestyle - Vizion Plus

2 years ago0 views

http://www.vizionplus.tv
https://facebook.com/VizionPlusTV
http://twitter.com/VizionPlusTv

Nje format kushtuar familjes, me fokus te veçante tek amvisat, i cili synon qe permes larmise se temave dhe rubrikave qe trajton te sjelle nje mesdite ndryshe duke ofruar te gjithe informacionin e duhur ne ekranin e Vizion Plus. Tema te aktualitetit, histori personale, rubrika gatimi, keshilla mjekesore, lojra, gossip, showbiz e gjithçka tjeter qe ne menyre direkte apo indirekte ndikojne ne perditshmerine tone.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Mesditë - Arlinda Morava - Soprano - 21 Dhjetor 2016 - Lifestyle - Vizion Plus
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x5cwb1b" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above