Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

“Situata kaotike, me apo pa vetting të krijohen institucionet e reja”

Ora News Lajme
Ora News Lajme
3 years ago|0 view
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani, i ftuar në Tonight Ilva Tare, i cilësoi akuzat e Partisë Demokratike për projektin e qeverisë për amnisti, si akuza politike. Për Manjanin, duhet të zhbllokohet një orë e më parë ligji i vettingut sepse sistemi aktual i drejtësisë është në kaos. Ministri Manjani i qëndroi mendimit se për të luftuar kanabisin në vend mund të ndihmojë edhe aktivizimi i ushtrisë si dhe tha se sulmet e opozitës ndaj policisë së shtetit si e përfshirë në trafikun e drogës janë të gabuara. Për sa i përket qeverisjes, Ministri i Drejtësisë tha se ka nevojë për përmirësime rrënjësore.

Për më shumë lexoni në: http://www.oranews.tv/vendi/ministri-i-drejtesise-manjani-ne-tonight-ilva-tare/

Browse more videos