6 years ago

ŽELIO JE DA ZNA ZAŠTO MU JE ŽENA UMORNA: Špijunirao je cijeli dan. Ono što je vidio šokiralo ga je!

Viral Video
“Ko nosi veći teret? Žene ili muškarci?” Kratki film produciran od strane “Itsumo Arigato Project”, počinje sa ovim pitanjem.

Mnogi možda misle da su u pitanju muškarci ti koji nose veći teret. Da, moguće je kada je u pitanju porodični izlet, onda vjerovatno otac nosi veći teret, veće kese sa namirnicama ili dijete u naručju. Ali šta kad je u pitanju normalan dan, kao što je ponedeljak ili utorak?

Jedna anketa sprovedena u Tokiju nad 100 muškaraca i žena ustanovila je da žene nose 7.2 kg u proseku. To je dva puta više nego što nose muškarci tokom nedelje. 18% intervjuisanih žena nose i preko 15kg.

Kao poenta ove priče, ovaj kratki film pokazuje dan mlade majke koja živi sa svojim suprugom i sinom. Njen muž je špijunirao iz kombija ispred, ali ostao je bez riječi kada je otkrio šta se stvarno zbiva dok on radi.

Da li vi znate kako vaš partner provodi dan? Ovaj suprug je bio poprilično iznenađen da vidi kako njegova žena radi punim kapacitetom od jutra do večeri.

Kakav životni podsjetnik! Dešava se da neke stvari uzimamo zdravo za gotovo, a zaslužuju našu zahvalnost. Jednostavno “hvala” ponekada može da pruži podršku i motivaciju za vaše voljene. Kada ste se vi posljednji put zahvalili bitnim ljudima u vašem životu?

Browse more videos

Browse more videos