Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Report TV - Beleshi me rrugët copë Banorët: Na shpëtoni nga izolimi!

2 years ago0 views

TXG8MkagApxY704

Report TV

Më shpejt përshkrohet me makinë distanca Tiranë-Elbasan sesa Elbasan-Belësh. Rruga prej prej disa kilometrash mban gati në izolim disa mijëra banorë në zonën e Dumresë.

Ndërsa natyra është treguar bujare me 85 liqene natyrore dhe prodhime bujqësore bio të pafundme nga vreshtaria deri në blegtori, dorëlëshuar po tregohet dhe Qeveria, pasi në planet e saj është Bashkia Belësh në kuadër të projektit të Rilindjes Urbane. Qyteza në brendësi po i nënshtrohet rikonstruksionit total dhe pritet ta rikthejë Belëshin në atraksion turistik, por banorët shprehin shqetësim se mungon infrastruktura rrugore që të çon drejt zonës urbane.

Projekti edhe pse i mirëpritur nuk i gëzon aspak banorët pasi për të shkuar në Belësh rrugët kanë gropa të madhësive sa mund të përpijnë një makinë.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Report TV - Beleshi me rrugët copë Banorët: Na shpëtoni nga izolimi!
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x5367we" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above