Emisiunea Radio-Tv Arthis din 12.10..2016/P2/ro.

  • 8 years ago
Emisiunea Radio-Tv Arthis din 12.10..2016/P2/ro.
Urmariti editiia nr.98 a emisiunii Muzica Europei care a fost difuzata in premiera miercuri 12.octombrie.2016 la Radio-Televiziunea Arthis - Bruxelles.
Din program mentionam: noutati din Belgia cu formatia Bazart si chtaristul Joe Bonamassa; din Romania, ne sunt prezentate ultimele noutati despre finala regionala GBOB Banat 2016 (ce va avea loc oe 15 oct.2016 la Timisoara) si puteti viziona formatiile A.L.L. Friends Band, Flare, Gorun, Mere si Sonatic (toate din Timisoara), Apocalips (Sannicolau Mare), Fantazia (Arad) si SEQUENCE Official din Serbia.

Emisiunea Muzica Europei este realizata si produsa de Cristin Tomeci si poate fi urmarita in direct pe www.radioarthis.be in fiecare miercuri incepand cu ora 18:15 ora Belgiei (19:15, ora Romaniei) si pe Muscel TV, sambata de la ora 16:15 si duminica de la ora 18:00. Muscel TV poate fi recepţionat și în pachetul digital al reţelei AKTA (Digital Cable Systems), în orice localitate de pe teritoriul României și poate fi vizionat on-line oriunde în lume, accesând pagina www.musceltv.ro.
Corespondenti din Romania: Alex Revenco si Richard Constantinidi. Voice over, Mihai Iordache. Asistent productie: Doinita Miculescu Tomeci
Moderatori in studioul din Bruxelles, Liviu Hopartean si Carmen Draghici Hopartean.