Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Report TV - Nje dite me pas ne vendin ku ndodhi aksidenti tragjik

2 years ago0 views

TXG8MkagApxY704

Report TV

Nga një vëzhgim i shpejtë i zonës ku ndodhi aksidenti, vihet re se semafori qëndron me ngjyrë të verdhë, çka i jep shenjë këmbësorëve dhe drejtuesve të automjeteve që të kalojnë në rrugë me kujdes.

Gruaja, gjatë aksidentit të djeshëm ka qenë duke ecur për të kaluar në anën tjetër të rrugës, ndërkohë që automjeti e ka marrë përpara.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Report TV - Nje dite me pas ne vendin ku ndodhi aksidenti tragjik
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x4ttiz5" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above