Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Stina e qershive|Episodi 148

2 years ago15 views

Onemi është në ankth për fotografinë që duhet të bëjë bashkë me Ëjkynë për reportazhin e gazetës. Mete vendos të mos ketë më lidhje me Nazin, megjithatë do ta takojë edhe një herë të fundit. Si Onemi, ashtu edhe Merali shkojnë të jetojnë në shtëpinë e Ajazit dhe Ëjkysë. Lufta mes të dyjave tashmë është shpallur.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Stina e qershive|Episodi 148
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x4ttevo" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above