Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Report TV - Dizdari:Ja pse u kërcënova për Qendrën Kulturore “dea” të Ksamilit

3 years ago2 views

TXG8MkagApxY704

Report TV

I kërcënuar disa kohë më parë nga një banor i Ksamilit që të heq dorë nga përdorimi i qendrës kulturore Dea, kompozitori i njohur Limoz Dizdari pohon se kjo sjellje i ka rrënjët tek korrupsioni që ka infektuar shoqërinë shqiptare.

Limoz Didari, ish deputet i Partisë Socialiste, i cili në moshën e pensionit la Tiranën e zgjodhi të jetojë në Ksamil ka nisur një biznes me aktivitete artistike.

Ksamili është pushtuar nga kafenetë dhe hotelet, ndërsa në qendrën Dea dëgjon tinguj pianoje dhe këndohen opera.

Zgjedhja ndryshe ka nxitur edhe Kryeministrin Rama të bëjë një reagim në mbrojtje të Dizdarit pas incidentit.

Pas këtyre ngjarjeve Dizdari shpjegon për Report TV mekanizmin sesi abuzohet nga ata që e kanë kërcënuar me pronën publike për ta kthyer në një pronë personale.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Report TV - Dizdari:Ja pse u kërcënova për Qendrën Kulturore “dea” të Ksamilit
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/x48oara" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above

Report this video

Select an issue

Embed the video

Report TV - Dizdari:Ja pse u kërcënova për Qendrën Kulturore “dea” të Ksamilit
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/x48oara" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above