Search
Library
Log in
Watch fullscreen
6 years ago

Grandvalira pure neige - Il domini de la neu - Andorra Snow TV

Andorra Snow TV
De la neige suberbe, de la bonne neige parfaite c'est sur le domaine de Grandvalira dans la Principauté d'Andorre. Idéal pour pratiquer le ski ou le snowboard. Grandvalira est la plus grande station de ski des Pyrénées et de tout le Sud de l’Europe. Grandvalira propose 118 pistes, de tous les niveaux, et 210 km skiable.
http://euskadi-surf.tv/andorra Reportage HD - Andorra Euskadi Surf TV - 16 Mars 2016 -

Descobreix Andorra, el país dels Pirineus entre Espanya i França, en un gran paisatge en concordància al seu concepte i essència. Grandvalira no podría estar en un lloc millor.
Si a Grandvalira es pot gaudir de centenars d’experiències durant tot l’any, el fet d’estar situada a Andorra multiplica les seves possibilitats fins a l’infinit. Andorra, el país dels Pirineus, entre Espanya i França, és la destinació ideal per als qui volen viure la naturalesa. La neu a l’hivern, l’aire fresc a l’estiu. Paisatges increïbles, parcs naturals, rutes de senderisme, BTT i ecoturisme. També és ideal per als qui volen anar a comprar i gaudir d’una àmplia oferta de comerços de tots els sectors.


Conoce Andorra, el país de los Pirineos, visitando Grandvalira. No podíamos estar en un mejor lugar, rodeados de bellos paisajes y un entorno único.
Si en Grandvalira se pueden disfrutar de cientos de experiencias durante todo el año, el estar situada en Andorra multiplica sus posibilidades infinitamente. Andorra, el país de los Pirineos entre España y Francia, es el destino ideal para aquellos que desean vivir la naturaleza. La nieve en invierno, el aire fresco en verano. Paisajes increíbles, parques naturales, rutas de senderismo, BTT y ecoturismo. Es también ideal para los que quieren ir de compras y disfrutar de una amplia oferta de comercios de todos los sectores.


Abonnez-vous à la Chaine Officielle Andorra Snow TV
https://www.dailymotion.com/andorraestv

ANDORRA Snow TV sur Facebook https://goo.gl/JLZfkA
ANDORRA Snow TV sur Twitter https://goo.gl/Hs1qaK
ANDOORA Snow TV sur Google + https://goo.gl/8twl54


ESTV - Principat d'Andorra
by ©Euskadi Surf TV