Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Protesta e 1981, kur në Prishtinë kërkohej Kosova Republikë - Top Channel Albania - News - Lajme

3 years ago0 views

Parulla ?Kosova Republikë? rikthen në kujtesë fundin e heshtjes së shqiptarëve të Kosovës ndaj brutalitetit të regjimit Titist jugosllav. Kjo ishte parulla bazë e revoltës studentore të 1 dhe 2 prillit të vitit 1981.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Protesta e 1981, kur në Prishtinë kërkohej Kosova Republikë - Top Channel Albania - News - Lajme
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x41mjmo" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above