Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Moratorium edhe për HEC-et - Top Channel Albania - News - Lajme

3 years ago0 views

?Asnjë hidrocentral nuk duhet ndërtuar në Park Kombëtar. Për zonat të tjera, më pak të mbrojtura, duhet të ketë një analizë të hollësishme mbi përfitimet që ato na japin dhe më pas duhet të vendoset me kujdes, të gjendet një balancë me atë se çfarë humbasim nëse ndërtojmë hidrocentrale?.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Moratorium edhe për HEC-et - Top Channel Albania - News - Lajme
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x40v1ls" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above