Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Flet i biri i Kristo Frashërit: Qëllimi i vetëm i babait ishte që Shqipëria të bëhet- Ora News

Ora News Lajme
Ora News Lajme
4 years ago|0 view
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Vdekje e bukur që ka lënë pas shumë vepra të mëdha. Kështu e përshkruan ndarjen nga jeta të babait të tij, Gjergji Frashëri.
Në një intervistë ekskluzive për Ora News, tha se Profesori dhe Akademiku ndërroi jetë për shkaqe natyrore.

Për më shumë klikoni në http://www.oranews.tv/vendi/flet-i-biri-i-kristo-frasherit-qellimi-i-vetem-i-babait-qe-shqiperia-te-behet/

Browse more videos