Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Teška reč - Nebojša Leković i Dejan Andjus - O fudbalu u Srbiji

avamaisie3297
4 years ago|3 views
U fudbalskim i sportskim krugovima Srbije sve više se priča da će Nebojša Leković biti novi predsednik FS Srbije. I da će sigurno naslediti Tomislava Karadžića na čelnoj poziciji srpskog fudbala.
Leković planira da se vrati na predsedničku funkciju, na kojoj je bio i na kojoj ga je nasledio svojevremeno Zvezdan Terzić.
- Prihvatio sam inicijativu nekoliko naših klubova i dela FS Srbije da se ponovo kandidujem za predsednika našeg Saveza. Došlo je vreme da nasledim Toleta - jasan je Nebojša Leković.
- Tole mi je bio četiri godine potpredsednik. Vidim da voli da bude predsednik i samo sedi u Kući fudbala u Staroj Pazovi. Fudbal nam je stigao do dna u beznađu je, a Karadžić se ne osvreće se na činjenicu da snosi najveću odgovornost za alarmantno stanje u srpskom fudbalu.
- Kod nas se zanemaruje da je glavno merilo - da li igraš na šampionatima Evrope i sveta. A mi smo sve ređe na tim takmičenjima. Toletu je uvek kriv selektor i menja ih kao košulje, a on se ne miče sa čelne pozicije.Karadžić smenjuje selektore, a trebao je on prvi da ode, jer ih je birao i angažovao. Uvek mu je neko drugi kriv.